7 december 2021

Altijd een schone boot

2 min read
dekzeil boot

Leg je een boot in de haven neer of ergens anders tijdens een vakantie dan wil je dat de boot wel schoon blijft. Maar ook een fikse regenbui kan ervoor zorgen dat je boot volloopt met water. Met het gebruik van een dekzeil boot ben je deze problemen voor, je boot dek je af met een zeil zodat er geen water in komt. Maar ook tegen bijvoorbeeld poep van de vogels is je boot beschermd. Het zeil is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor je boot.

dekzeil boot

Verschillende soorten zeilen voor de boot

De prijs van een dekzeil boot kun jezelf bepalen, afhankelijk van de kwaliteit kies je een zeil welke het beste is voor jouw boot. Gewicht, sterkte en de bevestigingsmogelijkheid bepalen de prijs van het zeil. Er zijn zeilen in de webshop beschikbaar die je voor jaren kunt gebruiken op je boot, dit pvc zeil is van professionele kwaliteit. Maar ook een zeil met standaard eigenschappen en een voordelige prijs zijn verkrijgbaar, deze zeilen zijn vooral geschikt voor kort gebruik van maximaal twee jaar.

dekzeil boot

Bepaalde klassen voor je dekzeil

De kwaliteiten van dekzeil boot kun je ruwweg onderverdelen in vier verschillende klassen. Middellange levensduur kan worden gebruikt voor tuinmeubelen, machines en transport. De zeilen met een lange levensduur kunnen worden gebruikt om je boot af te dekken. Premium dekzeilen zijn te gebruiken bij boten, maar ook om machines en materialen in de bouw af te dekken. De pvc zeilen zijn zeilen van de beste kwaliteit, deze sterke zeilen gaan het langste mee van alle groepen.