24 januari 2022

Camping du Parc aan het Gardameer

2 min read

Als je denkt aan vakantie in Italië, dan is het Gardameer vaak een van de eerste dingen waar je aan denkt. In deze prachtige omgeving kun je als natuurliefhebber je hart ophalen, maar ook als je van cultuur houdt ben je in deze omgeving op de goede plek, met bijvoorbeeld Verona op korte afstand, zodat je de Romeo en Julia scène opnieuw kunt creëren. Ook toffe parken zoals Gardaland en waterpark Caneva World liggen in de buurt. Als je op zoek bent naar een camping in de buurt van het Gardameer, dan is Camping du Parc een leuke optie.  

Over het park

Camping du Parc ligt op een steenworp afstand van het Gardameer en vlak bij het leuke dorpje Lazise. Deze camping heeft leuke zwembaden, onder andere een buitenzwembad met meerdere glijbanen en een kinderbad. Om het zwembad heen zijn verschillende ligbedden en parasols en een zonneterras waar je lekker kunt vertoeven. Natuurlijk kun je ook gaan zonnebaden aan het Gardameer, op het strand of op de ligweide. Op het Gardameer zijn natuurlijk ook een heleboel watersporten die je kunt doen, zoals waterskiën, wake boarden of parasailen. Ook voor andere activiteiten is Camping du Parc geweldig. Zo heeft de camping een eigen fitnessruimte met personal trainer en een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. Het animatieprogramma organiseert bijvoorbeeld wateraerobics, spelletjes, muziekavonden en verschillende thema avonden, zodat er voor iedereen iets leuks te doen is. Verder beschikt de camping ook nog over een leuk restaurant en een pizzaria, zodat je ook lekker kunt eten op het park. Als laatste worden en door de camping ook een heleboel excursies georganiseerd om de omgeving echt goed te leren kennen.

Faciliteiten op de camping

Wat betreft recreatie zit het bij deze camping dus helemaal goed, met de zwembaden, fitnessruimte en andere activiteiten die je kunt doen. Ook voor andere sporten zoals voetbal, volleybal, etc. zijn er voorzieningen op de camping. Verder zijn er verschillende winkeltjes op het park, zoals een supermarkt, een kiosk en een minimarkt, dus voor de dagelijkse benodigdheden hoef je ook niet ver weg te gaan. Camping du Parc is autovrij, waardoor de camping extra veilig is voor je kinderen en dat geeft weer wat meer rust. Ook kun je op de camping fietsen huren én er is een speeltuin.

Leuke camping

Camping du Parc is dus een leuke camping aan het Gardameer, met goede voorzieningen, toffe zwembaden, een goed animatieprogramma voor je kinderen, maar ook voor jou, lekkere restaurants en de mogelijkheid tot verschillende excursies. Dat maakt de camping geschikt voor bijna iedereen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *