Geen categorie

De leukste hotels aan de Nederlandse kust

Wil je deze zomer alles uit de zonuren halen? Maak van een leuk dagje strand meteen een weekendje en boek een hotel. We tippen je onze 6 favorieten.

1. Villa Parnassia – Bergen aan Zee

Bij het zeer rustig gelegen Villa Parnassia kun je een appartement boeken om tot rust te komen in de duinen. De appartementen zien en licht en fris uit na de renovatie. Op steenworp afstand van het strand – slechts 30 meter – en binnen een paar minuten ben je op het boulevard. 

2. Hotel Golfzang – Egmond aan Zee

Hotel Golfzang ligt aan de boulevard van Egmond aan Zee op 10 meter van het strand.

We kunnen het ons al helemaal voor ons zien, heerlijk wakker worden aan de zee. Ook het moderne interieur is fijn voor het oog. Na het ontbijt kun je hier ook een wandeling maken door de duinen

3. Aan Zee Slapen – Wijk aan Zee

Wat maakt dit hotel anders dan andere hotels aan zee? Aan Zee Slapen bevindt zich op het strand! Je kunt een knus strandhuisje huren en deze mini appartementen zijn van alles voorzien. 

4. Zorghotel de Kim – Noordwijk aan Zee

Ook als je een lichte zorgvraag heb kun je een weekendje eruit. In een zorghotel kun je bijvoorbeeld herstellen na een knieoperatie op een relaxte manier. Je kunt hier terecht voor een omgeving met zorg, revalidatie en wellness. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd buiten op de boulevard. 

5. Kurhaus – Scheveningen

Dit hotel is een echte klassieker (sinds 1885!) die niet in deze lijst mag ontbreken. Voor het geweldige uitzicht hier hebben we geen woorden. Je moet het zelf echt zien.

6. Badhotel Rockanje – Rockanje

Dit informele hotel met een Noord-Amerikaanse stijl wordt omringd door dennenbomen. Het ligt op één kilometer van het strand Rockanje aan de Noordzee. En op vier kilometer afstand van het openluchtmuseum De Duinhuisjes. Ook huisdieren zijn hier welkom!