camper huren
vakantie

De leukste plekken in Nederland om te ontdekken met de camper

Deze zomer er op uit met de camper? Misschien ben je in het bezit van een mooi exemplaar, of ga je dit jaar een camper huren. Het maakt niet uit, want je zult een heerlijke vakantie hebben. Nog inspiratie nodig voor de te bezoeken plekken? We geven je graag tips voor de leukste plekken in ons eigen land, die je zeker moet ontdekken tijdens het reizen met de camper.

Gelderland

Gelderland heeft veel te bieden. Een ideale vakantieplek dus. Het meest bekend is natuurlijk de Veluwe. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, fietsen of van het uitzicht te genieten. Maar Gelderland heeft meer! Wil je er een dagje op uit, dan kun je naar diverse parken en dierentuinen. Denk aan de Apenheul, Burgers Zoo of Koningin Julianatoren. Deze parken zijn vaak goed te bereiken via het ov. Genoeg te doen. Dus hop, huur een camper in Gelderland, of rijd met jouw eigen camper die kant op!

Friesland

Friesland staat bekend om haar mooie oude dorpjes en mooie plassen en meren waar je goed kunt vertoeven met de camper. Houd je van watersport? Dan is Friesland the place to be! In Friesland vind je ook veel musea. Dus is het een dagje slecht weer, dan kun je je goed vermaken.

De westkust

Bij de westkust denk je misschien aan de westkust van Amerika, maar ook de Nederlandse westkust heeft veel te bieden. Mooie kustdorpjes, waar je heerlijk kunt vertoeven op het strand, in zee of bij een heerlijke strandtent. Maak ook eens een wandeling door de duinen! Hier vind je ook veel camperplaatsen en campings, wel zo comfortabel!

Zeeland

Zeeland is een zeer populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. De combinatie tussen zon, zee en strand én mooi historische dorpjes maakt Zeeland echt een provincie om te bezoeken. En even te blijven hangen met de camper, want er is zoveel te zien!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie plekken in Nederland. Weet jij al waar jij deze zomer de camper neerzet?