Geen categorie

De leukste zomer activiteiten op Texel

Het is momenteel hartje winter maar de meeste mensen verlangen al naar de zomer vakantie. Je kan nooit vroeg beginnen met het plannen van je zomer vakantie. De een vind het leuk om een culturele trip te hebben en de ander ligt liever de hele dag op het strand om bij te bruinen. In dit artikel ga ik je inspiratie geven met de dingen die je kan doen in Texel. Veel leesplezier! 

Fietstocht 

Wij Nederlanders blijven toch wel altijd Nederlanders. Met meer dan 16 miljoen fietsen in het land zijn wij een echt fietsland. Texel heeft een prachtig natuur gebied waar je door heen kan fietsen. Ontspan je lekker en geniet van de natuur. Op Texel zijn er meerdere plekken waar je jouw fiets kan huren. 

De camping 

Ben je avontuurlijk en houd je wel van de buiten zijn? Ga dan naar de camping! Wist je al dat er heel veel soorten campings bestaan. Een glamping is bijvoorbeeld een camping voor de echte diva’s en de kindercamping voor de kids. De camping vind ik altijd heel erg gezellig omdat je mensen ontmoet van heel veel verschillende plekken. Vind je het zelfs zo leuk dat je er niet meer weg wilt? Mensen kiezen er ook vaak voor om te wonen op een camping. Het wonen op een camping zou echt fantastisch zijn. Heerlijk buiten koken en tot rust komen. De camping is natuurlijk geschikt voor jong en oud. Wist je al dat er ook een kindercamping is speciaal voor de kids. 

Wandeltocht 

Ben jij niet zo fan van fietsen? Dan kan je natuurlijk ook lekker wandelen. Texel heeft een heel mooi duingebied. Waai lekker uit tussen de duinen en kom tot rust. 

Heb jij ook nog leuke tips voor Texel? Laat het mij dan weten!