7 december 2021

Gezellig naar Bora Bora? Zo boek je de leukste vakantie!

2 min read
gezellig naar bora bora

Bora Bora is een fantastisch eiland waar je heerlijk tot rust kunt komen. Wil jij gezellig naar Bora Bora? In dit artikel leggen wij je uit hoe je de leukste en voordeligste Bora Bora vakantie boekt!

Kies wat voor soort vakantie je wilt

gezellig naar bora bora

Natuurlijk is Bora Bora met de prachtige zandstranden en azuurblauwe zee een fantastische locatie voor strandvakanties. Je kunt zelfs een resort boeken waarbij je direct de zee in kunt springen. Ideaal dus als je van het strand houdt.

Heb je echter liever een actievere vakantie? Dat kan ook. Je kunt heerlijk geniet van wandelingen door de natuur. Of je kunt de onderwaterwereld eens van dichterbij bekijken door te gaan duiken of snorkelen. Roggen en zeeschildpadden zul je hierbij dan vrijwel altijd zien.

Voordelige Bora Bora vakantie boeken

gezellig naar bora bora

Bora Bora is erg populair en de prijzen zijn daar helaas ook naar. Zo zul je een aardig bedrag kwijt zijn aan de vliegtickets en resorts. Daarnaast zijn de prijzen op het eiland ook hoog. Om zo voordelig mogelijk een vakantie Bora Bora te boeken kun je het beste eerst verschillende Bora Bora vakanties met elkaar vergelijken. Sommige hotels of aanbieders kunnen een stuk goedkoper zijn.

Als Bora Bora echt te duur voor je is, zou je er ook voor kunnen kiezen om een vakantie naar een ander benedenwinds eiland te boeken. Op de eilanden Raiatea en Huahine vind je bijvoorbeeld ook veel prachtige natuur. Vanuit de andere eilanden kun je vaak ook gemakkelijk naar Bora Bora reizen en hier een dagje doorbrengen.