last minute vakantiepark met subtropisch zwembad
Vakantie en Recreatie

Heerlijk zwemmen op vakantie

Wanneer je op vakantie bent wil je genieten van alle faciliteiten die een park heeft te bieden, vaak beslis je op het laatste moment om nog even weg te gaan. Een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad is voor de kinderen geweldig, maar ook volwassenen weten zich er uitstekend te vermaken. Met het hele gezin van de glijbanen af, of laat je gewoon gaan op de Lazy River. Voor iedereen is er wel iets te beleven in het zwembad, wil je liever baantjes zwemmen dan is dit ook mogelijk in het wedstrijdbad.

Bij warm weer buiten zwemmen

Is het lekker weer dan is er niets fijner dan te zwemmen in het buitenzwembad, naast het vakantiepark ligt dit zwembad waar je gratis toegang toe hebt. Wil je tijdens een zonnige dag ook nog een mooi kleurtje krijgen, kan dit aan de kant op een van de ligbedjes die er staan. Of je nu een last minute vakantiepark met subtropisch zwemparadijs zoekt, of een vakantiepark met een heerlijk buitenzwembad. Bij Hof van Zeeland ben je altijd aan het goede adres voor een onvergetelijke vakantie.

last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Animatie voor de kinderen

Er is niets leuker dan dat de kinderen worden vermaakt tijdens de vakantie, iedere dag weer worden voor de kinderen activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Elke week is er een ander programma voor de kinderen, met zowel sportieve als andere activiteiten voor de kinderen. Lekker swingen bij de kinderdisco, de mascotte van het park is iedere dag aanwezig bij de knutsel morgen voor de kinderen. Maar in de speeltuin kunnen de kinderen ook lekker spelen en klimmen, op de sportvelden worden in de vakantieperiode verschillende toernooien georganiseerd. Hier zijn natuurlijk leuke prijzen mee te winnen voor jong en oud,een keer per week is er een echte kinderbingo waarbij ook leuke prijzen voor de kinderen zijn te winnen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *