7 december 2021

Incentive reizen was nog nooit zo leuk

2 min read
Incentive reizen

In het leven is het belangrijk om als je een doel hebt behaald die je voor jezelf gesteld had dit te vieren. Zo zorg je ervoor dat je weer graag naar je andere doelen wilt doorwerken. Een manier van het geven van deze beloning kan incentive reizen zijn. Deze kun je als je een groot bedrijf hebt bijvoorbeeld aan de medewerker van het jaar geven. Zo motiveer je jouw medewerkers om harder te werken. Incentive reizen kan heel verschillend zijn. Het kan zijn dat je de persoon in kwestie een weekendje weg geven. Ook kan het zijn dat je hem een weekje ontspanning geeft op de kosten van het bedrijf. 

Bedrijfsevents

Reisbureaus

Als je al een reis weggeeft wil je hier niet een paar uur aan bezig zijn om hem ook nog te plannen. Dit kun je ook door een reisbureau laten doen. Ten eerste is het zo dat het je veel tijd scheelt. Ten tweede is het zo dat het je veel geld kan schelen. Doordat de reisbureaus veel kennis hebben van de plekken waar ze reizen naartoe organiseren kunnen ze ook betere en eerlijkere prijzen regelen. Ten derde is het zo dat ze precies weten waar de pareltjes zijn in het land van kwestie en ze kunnen hier de reis op baseren.

Hoe werkt het

Meestal is het zo dat als je naar een reisbureau toegaat je een gesprek aangaat met al je wensen en wat je wilt voor een vakantie. Wil je een lekker rustige vakantie met vooral veel op het strand liggen of wil je veel zien van het land en lekker de stad in gaan.