Geen categorie

Kinderarmbadjes: een kostbaar en bijzonder cadeau

Komt er binnenkort een verjaardag aan van bijvoorbeeld je nichtje, je dochter of de dochter van je beste vriendin en weet je even niet wat je cadeau kunt geven? Geen paniek, want het vinden van een passend en mooi cadeau voor meisjes hoeft echt niet moeilijk te zijn. Er zijn tal van leuke cadeaus verkrijgbaar. Zoals naam armbandjes voor meisjes die van glinster sieraden houden. In deze blog deel ik een aantal redenen waarom het cadeau geven van een sieraad voor kinderen een goed idee is.

Bedelarmband kind

Een cadeau waar je ieder prinsesje blij mee maakt is een mooi, glinsterend sieraad. Bijvoorbeeld met een mooie bedelarmband met speciale bedeltjes die echt bij haar passen. Tegenwoordig vind je tal van mooie armbandjes en andere leuke sieraden voor kinderen. Naast een armbandje is een gouden ketting met letter ook een leuk cadeu-idee. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooi armbandje met unicorn bedeltjes, of hartjes. Bedeltjes met kleurtjes maar ook volledig zilver. Hoe bijzonder is het om een armbandje cadeau te krijgen met je favoriete figuurtjes erop?

Kinderarmband van echt zilver

Als je op zoek bent naar een wat subtieler uitziend sieraad, dan zou je kunnen kiezen voor een simpel schakelarmbandje. Een mooie kinderarmband van zilver met een gegraveerd plaatje is een prachtig cadeau om te mogen geven en om te krijgen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. Graveer bijvoorbeeld de naam van het kind of een bijzondere datum op de armband. Dit zijn cadeaus die echt lang mee gaan, omdat dit toch vaak cadeaus zijn die je voor de rest van je leven wilt bewaren. Ook als ze het sieraadje niet meer passen.

Je kunt het armbandje met gegraveerd plaatje nog persoonlijker maken door er bijvoorbeeld een klein bedeltje aan te bevestigen. Een bedeltje wat echt bij het kind past en wat veel over ze zegt. Deze sieraden kan je online bestellen bij Kaya Sieraden

Kostbare cadeaus voor kinderen, is dat een goed idee?

Nu maak je je misschien wat zorgen over het geven van zo'n kostbaar cadeau aan een kind. Kinderen willen tenslotte altijd spelen en stoeien, waardoor het vaak als niet zo'n goed idee wordt gezien om ze iets als een kostbaar sieraad te geven. Echter zijn de meeste kinderarmbandjes van kwaliteitsmateriaal zo gemaakt, dat ze helemaal stoei- en schoolplein proof zijn. De schakeltjes en bedeltjes zitten bij kindersieraden vaak extra stevig vastgemaakt, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen en dus niet zo snel kapot zullen gaan. Veel beter en betrouwbaarder dan een goedkoop armbandje van plastic of elastiek dus!

Een persoonlijk sieraad of toch een Barbie pop?

Misschien vraag je je nu wel af: zijn kinderen niet veel blijer met gewoon speelgoed? Dat verschilt natuurlijk per kind, en als je het kind goed kent dan weet je vaak wel of een sieraad als cadeau goed in de smaak zal vallen. Echter is het geven van een mooi kwaliteitsarmbandje een stuk bijzonderder dan een Barbie pop. Heeft een kind echt nog een nieuwe Barbie pop nodig, als ze er al 6 in de poppenhoek heeft staan?