7 december 2021

Kosten besparen met zakenreizen

2 min read

Wanneer je vaak zakenreizen boekt zal hier veel tijd in gaan zitten. Als ondernemer weet je als geen ander dat tijd, geld is. Wellicht heb je een leverancier in China of zit een belangrijke klant in Italië. Wel zo handig dat als je hier vaak heen gaat dat dit dan goed geregeld is. Niets zo vervelend als gestrest aankomen op jouw bestemming. In deze blog geven we je handige tips voor het boeken van een zakenreis.

Belangrijk om te weten

Bij een zakenreis krijg je al vaak te maken met het boeken van vluchten, hotels en huurauto’s. Best een flinke klus als je dit vaak moet doen. Welke verzekeringen moet ik afsluiten? Heb ik een visa nodig voor deze bestemming? Allemaal vragen die je vaak zult hebben bij het boeken van een zakenreis. Voor verzekeringen moet je altijd kijken waar je al voor verzekerd bent. Het kan namelijk zomaar zijn dat je al een zakelijke reisverzekering hebt. Bij visums kan je het beste kijken bij officiële bronnen zoals de website van buitenlandse zaken. Het allerhandigst is om je te laten informeren bij een reisbureau, die weten namelijk elk detail van een visum aanvraag.

Waarom boeken bij een zakenreisbureau?

Wanneer je meerdere keren per jaar een zakenreis maakt kan het best een tijdrovende klus zijn, zeker als de hele organisatie zakelijke reizen maakt. Bespaar tijd en besteed het reisbeleid en het boeken van de reizen uit aan Total Travel. De zakenreis specialisten weten alle ins en outs van de bekendste zakenreis bestemmingen wereldwijd. Ook bij hele specifieke wensen weten ze altijd de juiste routes te vinden. Zakenreizen uitbesteden heeft naast de kosten besparen ook als voordeel dat je rustig op je bestemming aankomt. Er is altijd iemand beschikbaar die jou kan helpen wanneer je bijvoorbeeld vertraging hebt.