Geen categorie

Live chat Reisbureaus

Chatkracht kan de klantenservice van reisbureaus grotendeels ontnemen door een chatfunctie te implementeren op de website. Hiermee zal de chatfunctie een toegevoegde waarde hebben voor bedrijven uit deze sector. 

De live chat service is een laagdrempelige manier van contact met een bedrijf. Doordat het erg laagdrempelig is, zullen klanten eerder contact opnemen. Het persoonlijke contact met een chatspecialist zorgt voor vertrouwen bij de websitebezoeker. Ook buiten kantooruren is de organisatie bereikbaar, waarbij een websitebezoeker altijd binnen 30 seconden een reactie krijgt. Di tis een erg klantvriendelijke manier van klantenservice en de klant wordt met empathie verder geholpen. 

Als er potentiële leads binnenkomen via de chat, wordt er zoveel mogelijk op contactgegevensgericht. Deze zullen wij doorsturen naar het desbetreffende bedrijf en die hoeft alleen nog maar de sale te maken. In deze sector is dit erg interessant, de orderwaardes zijn hier erg hoog. Het gaat om vakanties, reisjes, tripjes etc. Dit maakt het voor een bedrijf erg interessant om doormiddel van de live chat klanten verder te kunnen helpen.  

Doormiddel van een live chat service kunnen klanten 72 uur per week contact opnemen. Klanten kunnen contact opnemen over alles wat over het desbetreffende bedrijf gaat. Dit is in deze sector erg belangrijk. Mensen boeken op veel verschillende momenten reizen en tripjes, vaak gebeurd dit buiten werktijden. Doordat Chatkracht ook buiten kantooruren en in het weekend de live chat beheert op de website van een bedrijf, kan een websitebezoeker altijd terecht.  

Kortom de live chat service is in de reisbureau sector van een ontzettend toegevoegde waar. Door de relatief hoge orderwaardes is het een ontzettend interessante tool voor bedrijven. Ze worden ontlast van informatieve vragen en krijgen zonder er moeite ervoor te doen leads doorgestuurd. De klant wordt ook buiten kantooruren om persoonlijk verder geholpen. Dit met erg veel empathie waardoor de klant op een vriendelijke manier wordt verder geholpen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *