7 december 2021

Op reis met de auto, kijk eens of de plaats Istrië iets voor je is

1 min read
Istrië

Wanneer je op vakantie wilt gaan, kan het zo zijn dat je graag met de auto weg wilt gaan. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor het vliegtuig. Toch kan het prettig zijn om met de auto op vakantie te gaan. Je kunt namelijk gaan en staan waar je maar wilt. Daarnaast hoef je geen auto te huren op de plaats van bestemming en hierdoor is de vakantie in veel gevallen een stuk goedkoper. Echter, wat zijn nou eigenlijk leuke bestemmingen om met de auto naar toe te rijden? Als je met de auto op vakantie gaat, kun je ervoor kiezen om naar Istrië in Kroatië te gaan. 

De mooie kustplaatsen van Kroatië

Een vakantie naar Kroatië wordt door veel mensen onderschat. Het land is nog niet echt populair onder een groot deel van de Nederlanders. Dit heeft voor een groot deel te maken met de afstand. Echter, als je er toch voor kiest om naar het land te gaan, kun je genieten van ontzettend mooie plekken. Er zijn talloze verschillende kustplaatsen op het eiland. 

Istrië

De mooiste stranden van het land

Voor zonaanbidders is Istrië een ontzettend mooie locatie. Dit heeft vooral te maken met de verschillende stranden van de plaats. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om naar zand-, rots- en kiezelstranden te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *