vakantie

Op vakantie naar Cuba gaan?

Staat Cuba ook op jouw must- see lijstje? Met een visum Cuba zet je de eerste stap naar jouw vakantie in Cuba. Via een visum-legalisatie zorg je dat je snel en eenvoudig jouw visum aanvragen kunt. Hier komen geen ingewikkelde instanties aan te pas, dit is namelijk goed te regelen via een online visumbureau. Binnen een aantal stappen regel je eenvoudig je visum in Cuba via visum-legalisatie zodat je snel onbezorgd op reis kunt. Natuurlijk wil je ook niet teveel betalen voor een vliegticket naar Cuba. Hierdoor is het belangrijk om goede deals in de gaten te houden. Download bijvoorbeeld een app die prijsdalingen voor jouw ticket in de gaten houdt, of stel een prijsalert in van jouw favoriete vliegmaatschappij. Zo vindt je altijd de beste deal waardoor je met een goed gevoel op vakantie kunt.

Verblijf in casa’s voor de local experience

Cuba is een land met een rijke historie en veel invloeden van Amerikaanse en natuurlijk Spaanse kant. Wanneer jij je wilt onderdompelen in de cultuur, zijn er een aantal activiteiten die niet mogen ontbreken tijdens een vakantie in Cuba. Wil jij het leven ervaren van een echte local? Overnacht dan in casa’s. Zo huurt je een kamer bij mensen thuis, waardoor je de gastvrijheid van de Cubanen kunt ervaren. Voor een fijn prijsje kan je verblijven in een keurige kamer, en genieten van heerlijke maaltijden. Ook maak je direct contact met de locals, die de buurt goed kennen. Ideaal voor als je tips nodig hebt voor de mooiste bezienswaardigheden en die geholpen kunt worden om trips te organiseren. Door het grote sociale netwerk van de local is er altijd wel een vriend, tante of neef die ook een casa heeft waar je kan verblijven tijdens een doorreis, zodat je altijd gemakkelijk weer een volgende verblijfplek vindt.

Rij in een oldtimer langs de koloniale gebouwen

Denk je aan Cuba, dan denk je aan oldtimers. Deze auto’s bepalen voor een groot gedeelte het straatbeeld, of je nu midden in een drukke stad zit, of in een rustig dorpje. De pastelkleuren rijden je overal tegemoet. Ervaar zelf hoe het is om  in één van deze prachtige wagens te rijden langs de koloniale panden voor het ultieme Cubaanse gevoel. Of laat je rondrijden waardoor je alle tijd hebt om je ogen uit te kijken naar het chaotische verkeer van paarden, fietstaxi’s, wandelaars en bussen. Veel Cubanen zijn dan ook erg trots op hun kostbare oldtimer, en gebruiken de wagen ook als taxi voor een extra zakcentje. Let wel op dat je niet de hoofdprijs betaald voor een rit, afdingen is dan ook zeker aan te raden tijdens een vakantie in Cuba.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *