Geen categorie

Romantisch

Ik woon al een tijdje samen mijn vriend. Hij is een hele lieve jongen en hij werkt heel hard om voor ons te kunnen zorgen. We hebben elkaar voor het eerst ontmoet op het strand. Ik ging een drankje halen bij de bar op het strand. Ik struikelde over een touw van een tent. Ik liet mijn drankje vallen en viel. Hij liep toevallig achter me en hielp me omhoog. Hij keek me diep aan en bood aan om een nieuw drankje te halen. Uiteindelijk hebben we uren samen gezeten en gepraat. We gingen op een date en hadden het erg naar ons zin. En sinds dien zijn we al samen.

Ons plekje leuk maken

Nu we na jaren samen zijn ook samen wonen merkte we dat ons plekje zo grauw was. Hier moest wat aan gedaan worden. Alleen het moest wel op een leuke manier en met een budget. En zo kwam mijn buurvrouw met een goed plan om een tafellamp op batterijen te kopen. Het is een snoerloze lamp die je overal kunt neerzetten. Wanneer we op BES LED gingen kijken kwamen er allemaal verschillende lampen naar voren. Er stond dat ze altijd op voorraad waren dus gingen we de lampen gelijk bestellen. We dachten om er meerdere te bestellen omdat ze niet erg duur waren en leuk staan bij het huisje. Ook hadden we bedacht er eentje in de tuin te zetten omdat die er perfect bij staat en lekker makkelijk is voor een donkere tuin. Een lamp met een snoer lukt niet in de tuin.

Toch wel handig

Wat het handige is aan deze lampen voor de tuin is dat ze ook nog is waterdicht zijn. En soms kunnen ze zelfs wel meer aan. Dus wanneer het regent hoeven we ons niet druk te maken over een kapotte lamp.

Wanneer we een lekkere zomerse avond buiten willen zitten, zitten we tenminste niet in het pikkedonker. Een glaasje wijn in een romantischer tuin. Wat sfeerverlichting maakt dan ook een romantische avond af.

Herinneringen die omhoog kwamen

Mijn vriend heeft dan ook een mooi etentje in de tuin klaar gezet. Met onze lamp erbij. Hierbij vertelde hij dat het ook een goed idee is om er eentje in de slaapkamer te zetten en op de vensterbank. Dan is er ook een leuke sfeer in het huis. Na het praten waar we nog meer lampen gingen plaatsen herinnerde we ons de dag dat we elkaar hadden ontmoet. En hoe onze eerste date verliep die heel gezellig was maar wel wat voor een afschuwelijk eten het was. En daar dachten we aan omdat mijn vriend eten had bestelt dat nergens naar smaakte.