24 januari 2022

Samen genieten op Camping de Vijverhof

3 min read

Glamping tent exterior with all amenities in Adrenaline Check eco camp in Slovenia.

Het spreekt voor zich dat je er tegenwoordig op tal van uiteenlopende manieren voor kan kiezen om een vakantie door te brengen. Dit betekent dat je ervoor kan kiezen om een vakantie te boeken in een hotel of bijvoorbeeld een appartement, maar ook een verblijf op een camping kan een interessante optie zijn om te overwegen. Camping de Vijverhof biedt haar gasten over de hele lijn alles waar ze ook maar enigszins naar op zoek zijn om een geweldige vakantie te kunnen beleven. Wil jij ook graag alleen, samen met je gezin of bijvoorbeeld met vrienden genieten van een geweldige kampeervakantie? Dan kan de informatie doornemen hier op deze pagina voor jou absoluut een interessante keuze zijn.

  1. Ruimte voor 25 caravans en tenten 

Laat ons allereerst even kijken naar de ruimte die wordt aangeboden op Camping de Vijverhof voor het plaatsen van caravans en tenten. In totaliteit kunnen er op dit domein 25 caravans en tenten staan. De verschillende kampeerplaatsen die je hier aantreft zijn overigens allemaal voorzien van zogenaamde tegelplateaus. Daarnaast is er ook per kampeerplaats 6 ampère stroom beschikbaar en spreekt het voor zich dat er riolering voor vuilwaterafvoer voor handen is. Ook een waterkraan is bij elke kampeerplaats voorzien. 

Naast bovenstaande zal je kunnen vaststellen dat Camping de Vijverhof eveneens beschikt over drie speciale camperplaatsen die over een verharde ondergrond beschikken. Voor deze camperplaatsen geldt dat ze eveneens zijn voorzien van niet alleen een vaste stroom- en wateraansluiting, daarnaast is er ook een lozingsput voor vuilwater beschikbaar. Op het volledige terrein kunnen gasten uiteraard ook genieten van de aanwezigheid van een draadloze internetverbinding. 

  1. Hoe verblijven op Camping de Vijverhof? 

De bovenstaande informatie heeft reeds in grote lijnen duidelijk gemaakt op welke verschillende manieren je precies kan verblijven in Camping de Vijverhof. Althans voor wat een verblijf met een stacaravan of camper betreft. Er worden door deze camping echter ook nog tal van andere mogelijkheden aangeboden. Wat bijvoorbeeld te denken van een verblijf in een heuse vakantiewoning of zelfs een blokhut? De luxe blokhut die je aan kan treffen op het domein van de Camping de Vijverhof is geschikt voor 5 personen, maar huisdieren zijn er niet welkom. Zou je dus met andere woorden graag willen genieten van bijvoorbeeld de activiteiten die op de camping worden georganiseerd, maar zie je het niet helemaal zitten om in een tentje te slapen? In dat geval bieden de blokhut en de vakantiewoning interessante alternatieven.

  1. Een geweldig leuke vakantie gegarandeerd!

Camping de Vijverhof biedt haar gasten een groot aanbod aan mogelijkheden aan om ten volle te kunnen genieten van hun vakantie. Dit blijkt lang niet alleen maar uit het veelzijdige aanbod met verblijfsmogelijkheden. Wat verder namelijk ook te denken van de vele geweldige activiteiten die worden georganiseerd? Zowel voor volwassenen als voor kinderen valt er hier altijd wel wat te beleven. Hoe dan ook, zou jij ook graag een fijne kampeervakantie willen beleven, met je gezin of met vrienden of familie? Dan is het boeken van een verblijf bij de Camping de Vijverhof in de praktijk zonder meer het overwegen waard.