vakantie

Veel animatie tijdens je vakantie

Het neusje van de zalm onder de vakantieparken Nederland, zo kunnen we de Leistert wel omschrijven. Het animatieteam onder leiding van Pluck en Pien zorgen er iedere dag voor dat de kinderen zich vermaken. Jong en oud vinden op de camping zijn plekje om te genieten van een heerlijke vakantie. Logeer je liever in een bungalow dan in een tent is ook dit geen probleem, het vakantiepark heeft namelijk zeer veel mogelijkheden betreft accommodaties waar je kunt verblijven. Echt traditioneel kamperen of met wat meer luxe, het kan allemaal.

Vakantieparken Nederland

Faciliteiten en animatieteam

Bij veel vakantieparken Nederland is er niet goed nagedacht hoe volwassenen en kinderen te kunnen vermaken. Bij vakantiepark de Leistert is er een unieke mix gecreëerd van spelen en zwemmen, niet alleen voor kinderen maar ook de volwassenen zijn niet vergeten. In de indoor jungle kunnen kinderen zich helemaal uitleven door de klauteren en te klikken op de vele elementen. Van de buisglijbaan tot de grote uitkijktoren, speeltoestellen die garant staan voor uren speelplezier.

Ook in de omgeving is het goed vertoeven

Vakantieparken Nederland

Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om je tijdens je vakantie te vermaken op het vakantiepark. Wil je een dagje van het park af om de omgeving te gaan bekijken, zijn er een aantal leuke activiteiten in de omgeving die je kunt doen. Een dagje dierentuin is namelijk erg leuk om naartoe te gaan voor zowel jong als oud. Maar een mooie wandeling door de natuur, of met de fiets erop uit is ook mogelijk. Voor degene die houden van winkelen is er in de omgeving een Designer outlet.