7 december 2021

Waarom Mallorca ideaal is als jongere

2 min read

Mallorca is een leuk eiland in de Middellandse zee, waar je heerlijk kunt genieten van de zon, de zee en het strand. Het is een vakantiebestemming voor jong en oud! Vooral als examenreis is dit een populaire bestemming voor jongeren. Het eiland beschikt over veel clubs en heeft een druk nachtleven. Naast de clubs zijn er nog meer redenen om naar Mallorca te gaan en daarom lees je in dit artikel nog een aantal tips.

Echt zomers

Het weer op Mallorca is echt zomers. De zon schijnt hier veel uren! Het schijnt zelfs zo te zijn dat de zon hier gemiddeld driehonderd dagen per jaar schijnt. De kans op regen is dus heel klein, met name als je in de zomer hier naar toe gaat. In de zomermaanden ligt de temperatuur op Mallorca tussen de 23 en 25 graden. Het zeewater is daarom erg lekker en zeker de moeite waard om in de duiken.

Toeristisch

Het is een echt toeristen eiland, waardoor er veel reisorganisaties aanwezig zullen zijn op het eiland. Dit kan heel handig zijn, al helemaal als je met een grote groep naar het eiland gaat. Het is ook best dichtbij, het is namelijk een korte vlucht. Je bent dus snel op je vakantiebestemming!

Meer informatie

Wil je graag meer informatie lezen over het eiland? Op https://www.opnaarmallorca.nl/ vind je alle details! Zo kun je hier onder andere verschillende accommodaties bekijken en kun je checken in welke periode het het warmste is. Daarnaast kun je je al helemaal voorbereiden op jouw reis naar Mallorca!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *