vakantie

Zo beleef jij een actieve sportvakantie!

Op vakantie gaan betekent heerlijk doen waar je zelf zin in hebt: genieten van een mooie omgeving, schitterend weer en lekker eten en drinken. Ook sport is een fijne bezigheid op je vakantiebestemming. Sporten biedt je de perfecte manier om de omgeving te verkennen en op vakantie heb je daar genoeg tijd voor. In dit artikel lees je hoe jij een actie sportvakantie beleefd.

Sporten in een landschap

Als je op zoek bent naar een combinatie van mooie natuur en een sportieve vakantie, is de Zuidwestkus van Frankrijk een goed idee. Geniet van het landschap met haar mooie bergen, meren, rivieren en uitgestrekte stranden. Je kunt hier ook genieten van tientallen sportieve activiteiten voor jong en oud. Denk aan de golfbanen in de regio Aquitaine-Gironde waar je heel de dag kunt golfen, maar ook kunt wandelen, fietsen en zwemmen.

Parken

Ben je op zoek naar de perfecte uitvalsbasis om alle activiteiten te ondernemen die jouw sportieve vakantie compleet maken? In het sfeervolle dorp Salles is het schitterende park Résidence Château de Salles gevestigd. Je kunt een dagje naar Bordeaux, genieten van de rivier de L’Eyre en de badplaats Arcachon. Op het vakantiepark kun je daarnaast ook volop genieten van de activiteiten. Denk aan een zwembad, fitnesscentrum met een squashbaan en fietsen die je kunt huren.

Actieve strandvakantie

Houd je van windsurfen en leuke activiteiten doen op het strand? Kies dan voor een actieve strandvakantie.  Met een actieve strandvakantie kun je denken aan surfen, zwemmen in de zee en volleyballen op het strand. Kies voor een huisje in de buurt en geniet elke dag van de mooiste golven en het mooist uitzicht.

We wensen je veel plezier op je actieve sportvakantie! Heb je nog leuke tips voor ons? Laat ze dan zeker weten zodat we hier een leuk artikel over kunnen schrijven.